Нашият екип е това, което ни дава увереност в успеха. Лекторите ни имат уникален опит в ключови области на комуникациите.

Това Ви гарантира, че избирайки нас, избирате професионализма.

 

Надежда Савова е лектор по Презентационни умения и Комуникации, Управление на времето, Обучение на вътрешнофирмени обучители.

Завършила е Приложна лингвистика в Нов български университет, където и преподава от 2001 до 2004 г. Специализирала е Маркетинг и комуникации в Австрия, където е и работила към Федерална стопанска камара на Австрия и консултантска фирма в областта на Маркетинга и комуникациите. Лектор на свободна практика, работещ с редица водещи български фирми. НЛП практик. Говори свободно немски, английски и руски език.Иван Танев е специалист в областта на продажбите и воденето на търговски преговори. Работи в областта на търговията от 20 години. Лектор по Ефективни продажби, Успешна работа с Ключови клиенти (key accounts), Мърчандайзинг.

Завършил е Технически университет, международни икономически отношения в УНСС.
Работил е като търговски директор в Селекта Интернационал, търговски директор в Графобал България, търговски директор в Яско комер,  регионален мениджър в Национални дистрибутори, регионален мениджър продажби в Агрима АД, национален мениджър във Фортуна България, мениджър продажби в Морена комерс, съосновател на Sales Experts, съосновател на Communication Experts.Ани Давидкова е специалист в областта на Международната комуникация, Етикет и Протокол. Лектор е по Бизнес етикет и протокол.

Завършила е словашка и българска филология в СУ "СВ. Климент Охридски", международни икономически отношения в УНСС. Учи журналистика и връзки с обществеността в Свободния факултет на СУ “СВ. Климент Охридски”.
Има специализации по Мениджмънт и маркетинг в Института за насърчаване на икономиката към Федералната Стопанска Камара на Австрия WIFI Виена, Австрия, по устойчиво развитие в Международния Университет в гр. Венеция, Италия и Централноевропейския Университет в гр. Будапеща, Унгария. водене на преговори.

От 1995 година работи в областта на международните отношения и държавната администрация в Министерството на икономиката и енергетиката. Занимава се с двустранни международни отношения, а от 2000 година участва в процеса на присъединяване на Република България и по-късно в процеса на членство на Република България в Европейския съюз. Била е национален експерт и член на Работна група към Генерална дирекция “Индустрия и предприятия” на Европейската комисия, гр. Брюксел, Белгия.
Работила е по програма PHARE в България. Участвала е в реализацията и управлението на 5 проекта по обучение в предприемачство и създаване на предприемачески умения в някои средни професионални училища и някои висши технически училища - Центрове по предприемачество в България.

От 2005 година е преподавател по протокол, етикет и бизнес комуникация. Участва в съвместни рубрики - „Към върха” в Дарик радио и „Кариери” по ТВ Европа, „Бизнес етикет” в Икономика ТВ. Има публикации за сп. „Мениджър”, сп. „Човешки ресурси” и други в рубриката по протокол, делови етикет и комуникация.

От 2009 година е експерт по протокол и етикет към Президентството. Говори свободно английски, словашки и руски език, ползва чешки, немски и сърбохърватски.

 

 

© Комюникейшън експертс 2005-2021     Начало    Обучения    Кои сме ние    Условия за използване    Контакти    Клиенти    Карта на сайта